Drugstore lip favorites

Drugstore lip favorites

Едва ли има жена, която да не обича да се глези с high end червила, но истината е , че има прекрасни и качествени продукти от дрогерийния клас. В днешния пост искам да споделя с вас любимите ми продукти за устни от дрогерията.

Първите две червила са на Essence. Цветът 03 come naturally е от серията дълготрайни червила и е много нежен, красив nude. Много комфорно кремообразно червило, което се нанася лесно, има плътен цвят и действително е доста издръжливо. Това може би е единственното червило, което съм изхабявала докрай и съм купувала отново. Цветът 15 oh so matt отново е дълготрайно, но този път с по-матов завършек. Определено не изсъхва до пълен мат, по скоро бих го опрелелила като полу мат. Има някаква доза кремообразност, която го прави изключително комфорно за носене, не изсушава устните и в същото време много издръжливо. Цветът отново е nude, но с доста по-различен подтон. Тези червила може да намерите на много достъпни цени от около и под 5 лв.

Следващите три червила са на Catrice от серията Ultimate Colour. Това определено са най-любимите ми червила от дрогерийния клас. Имат изключително богата, кремообразна, хидратираща текстура с плътни и наситени цветове. Взех си едно и толкова много ми хареса, че още на другия ден отидох за още. Първият цвят 240 Hey nude е доста светъл и пасва перфектно на моята бяла кожа без да има “коректор ефект”. Вторият цвят 380 Nude-Tastic е по-тъмен нюд с кафяв подтон. Третият цвят 370 In a Rosegarden е най-тъмният нюд от трите и е с розов подтон. Това е и първото червило, което си взех от тази серия и цветът ми е най – любимия от трите. Тук цената е малко по-висока около и малко над 8 лв. При тези червила впечатление ми направи и самата гилза, която се усеща тежка и някак си по-луксозна.

Последните продукти за днес са тези четири червила от Avon. Ккато се вижда от снимката цветовете не са плътни и наситени и точно това ми харесва в тях. Използвам ги в дните, когато искам нещо ненатрапчиво, но все пак да е там. Определям ги като  “my lips but better”. Имат доста интерсна текстура, която не съм сигурна как точно да опрелея. Най – много ми напомнят на гланц за устни, но под формата стик червило.  Добре де, това беше awkward описание, мисълта ми е, че много ми хатесват 🙂  За тях няма да ви давам конкретна цена, защото знаете, че в Avon непрекъснато има намаления. Моите ги взех на около 5 лева каталожна цена + отсъпката ми като представител и ми излезнаха наистина много изгодно.

Надявам се да съм ви била поне малко полезна с моите предложения за качествени червила на достъпни цени 🙂

 

Продуктите са закупени с лични средства.

ХО, R

Please follow and like me:
error

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Instagram
Facebook
Facebook
Follow by Email
RSS